EA_COVID_TESTIMINE_EST

COVID-19 ENESETESTIMISE TEENUS
12-17-AASTASTELE

Valitud Euroapteegid pakuvad võimalust viia apteegis läbi COVID-19 kiirtestimine 12-17-aastastele noortele apteegitöötaja juhendamisel. Negatiivse testi tulemusekorral väljastatakse COVID-tõend Eesti siseselt kasutamiseks, mis võimaldab osa võtta kontrollitud avalikus ruumis korraldatud tegevustest (sh meelelahutus, restoranides kohepeal tarbimine, kino, üritused jne).

Testima on oodatud haigustunnusteta 12-17-aastased, kes soovivad testida haiguse puudumist tõendava tõendi saamise eesmärgil. Testima ei võeta täiskasvanuid ega inimesi, kellel on põhjust kahtlustada ägedat COVID-19 haigust (mh sümptomaatilised või lähikontaktsed inimesed).

Apteegis väljastatav tõend kehtib 48 tundi. Tõend edastatakse inimesele SMSi teel ja vajadusel saab selle ka apteegis välja printida. Tõendi kehtivust saab kontrollida QR koodi abil.

Teenuse hind: 17.90 €

Testima tulles on vajalik kaasa võtta isikut tõendav dokument.
Eelbroneerimine ei ole vajalik.
Teenust pakuvad järgnevad apteegid:

TALLINN – JA HARJUMAA

PÄRNUMAA

TARTUMAA

IDA-VIRUMAA

JÕGEVAMAA

VÕRUMAA

VALGAMAA

SAAREMAA

Koroona kiirtesti tõendid väljastatakse koostöös Linnaluba veebirakendusega.

Scroll to Top