Aitab säilitada liigeste paindlikkust, tugevdada luid ning toetada immuunsüsteemi ja energiat, eriti aktiivse elustiili korral.

Aitab säilitada liigeste paindlikkust, tugevdada luid ning toetada immuunsüsteemi ja energiat, eriti aktiivse elustiili korral.
Toetab liigeste liikuvust ja elastsust tänu glükoosamiinile, mis on kõhre peamine koostisosa.
Kaltsium ja vitamiin D: aitavad säilitada luude ja hammaste normaalset tervist ning toetavad lihaste tööd.
Vitamiin C: aitab vähendada väsimust ja kurnatust, toetab immuunsüsteemi, närvisüsteemi ja psühholoogilisi funktsioone.
Glükoosamiin, kaltsium, vitamiin C ja D töötavad koos, et tugevdada liigesekõhre, luid ja üldist füüsilist heaolu.
Järjepidev tarbimine kuni 3 kuud parimate tulemuste saavutamiseks.
Täiskasvanutele 1 pakk päevas söögi ajal või pärast sega. Sega pulber klaasis (200-300 ml) vees või mahlas ja joo. Soovituslik järjepidevalt tarvitada kuni 3 kuud.
Kasutage ettevaatlikult kui teil on ülitundlikkus (allergia) koorikloomade suhtes.
Hoida lastele kättesaamatus, kuivas kohas temperatuuril kuni +30 °C, kaitstult niiskuse eest.
Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatud annust. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ega tervislikku eluviisi.
Mitte tarbida koostisosade (KOORIKLOOMAD) ülitundlikkuse (allergia) korral.
TÄHELEPANU! toode on lõhna-, maitse-, värv- ja magusainetevaba, mistõttu on joogisegul neutraalne maitse. Võimalik sete ja hägusus. Toidulisandile ei ole lisatud stabilisaatoreid või emulgaatoreid, seega võib pulbri värv ja struktuur muutuda, kuid see ei mõjuta toote positiivseid omadusi.
Koostis: glükoosamiinsulfaat (merelist päritolu, koorikloomadest), kuivatatud Acerola-kirsi (ld Malpighia glabra L.) ekstrakt, kaltsiumtsitraat, D3-vitamiin (kolekaltsiferool).
| Sisaldus | Kogus 1 pakis | NRV* |
| Glükoosamiinsulfaat | 1500 mg | - |
| Kuivatatud acerola-kirsi ekstrakt | 150 mg | - |
| sellest vitamiin C | 24 mg | 30% |
| Kaltsium | 120 mg | 15% |
| Vitamiin D3 | 5 mcg | 100% |
*NRV - päevane võrdluskogus täiskasvanule.