Niatsinamiidiga seerum ühtlustab nahatooni, vähendab punetust ja poore ning niisutab nahka looduslike ekstraktide abil.

Niatsinamiidiga seerum ühtlustab nahatooni, vähendab punetust ja poore ning niisutab nahka looduslike ekstraktide abil.
Q+A Niatsinamiidiga näoseerum on niisutav, nahatooni ühtlustav ja kaitsev seerum, mis sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks kõikidele nahatüüpidele, sh tundlikule ja probleemsele nahale.
Seerumi keskne toimeaine niatsiinamiid (vitamiin B3) aitab vähendada punetust, ahendab poore ja reguleerib rasueritust, samal ajal tugevdades naha kaitsebarjääri.
Aloe vera mahl, glütseriin, hüaluroonhape ja betaiin niisutavad sügavuti, taastavad naha elastsuse ning rahustavad ärritunud nahka.
Allantoiin ja biosahhariidid toetavad naha uuenemist ning leevendavad punetust.
Lisatud superviljade ekstraktid – Goji, ananass, virsik, passionvili, melon, apelsin ja viigikaktus – pakuvad tugevat antioksüdantset kaitset ja sära andvat toimet.
Rohelise tee, oliivilehe ja riisi ekstraktid kaitsevad nahka keskkonnamõjude eest ning aitavad säilitada ühtlast ja terve jumega nahka.
Sobib ideaalselt aknele kalduvale, rasusele, kombineeritud, tundlikule ja kuivale nahale.
Vegan.
Kanna seerumit hommikuti ja/või õhtuti puhastatud näonahale enne kreemi; väldi silmaümbrust ja kasuta päevasel ajal lisaks päikesekaitset.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Propylene Glycol, Aqua (Water), Niacinamide, Betaine, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Biosaccharide Gum-1, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Lycium Barbarum (Goji Berry) Fruit Extract, Passiflora Edulis (Passion Fruit) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Capparis Spinosa (Caper) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Maltodextrin, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Citric Acid.